Activiteiten
FTC Toerlust kent ieder jaar een aantal vaste en incidentele activiteiten.
 

Zaterdag 22 juni
          
Zondag 30 juni
                
8-9-10 september
         
Zondag 17 november
    
 

Clubtocht. Rondje Uelsen. 83 kilometer.

Iedereen verdient een morgen toch(t).  102 en 43 kilometer.
 
Uitgaansweekend Ibbenbüren
 
Tieks Tweewielers Slenerveldtocht vanuit 't Haantje
 
Iedereen verdient een morgen toch(t).
Op zondag 30 juni werd vanaf het sportpark aan de Raiffeissenstraat voor de 3e keer de "Iedereen verdient een morgen toch(t)" georganiseerd. Twee afstanden met prachtige routes waren uitgezet in de grensstreek welke deels door Duitsland voerden. Deelname was echter bedroevend slecht ondanks het geweldige mooie weer.


 
Grenslandtocht
In juni wordt een tocht rondom Uelsen georganiseerd. De tocht is alleen voor eigen leden.
Een tocht van ongeveer 90 kilometer in rondom Uelsen. Ieder jaar weer een geslaagd evenement.
 
 
Uitgaansweekend

Ieder najaar gaan de leden, die daar interesse voor hebben, een weekend of een lang weekend op stap. Vanaf 1982 is bestemming meestal Zuid-Limburg of de Belgische Ardennen. In 2017 en 2018 werd koers gezet richting Ibbenburen in het Teutoburgerwald. Ook voor 2019 staat dit weer op het programma

De laatste jaren is daar tot drie keer toe een vijfdaagse trip naar Spanje bijgekomen. In het jubileumjaar 2007 was het  Malaga en daarna twee keer Mallorca. In 2011 brachten 12 leden een bezoek aan dit zonnige eiland. Op Youtube zijn met de zoekopdracht TOERLUST vele filmpjes te vinden.
 

Veldtoertocht
Op zondag 17 november 2019 wordt voor de 28e keer de Tieks Tweewielers Slenerveldtocht georganiseerd. Na drie zeer slechte jaren met barre weersomstandigheden was het dit afgelopen jaar (2018) eindelijk goed weer. We mochten bijna 800 deelnemers begroeten. Eindelijk hadden we de kans om te laten zien waarom deze tocht zijn twee sterren meer dan waard.
Startplaats is zoals altijd het Dorpshuis in 't Haantje.