Malaga 2007 Sauerland 2008 Mallorca 2009 Ardennen 2010 Mallorca 2011 Ardennen 2012
           
30-jarig jubileum Slenerveldtocht 2012 Weserbergland 2013 Baggelhuizen 2013   Grenslandtocht 2014
           
Bad Iburg 2014 Slenerveldtocht 2014 Bad Iburg 2015 Uelsen 2016 Ibbenbüren 2016  
           
 

30-jarig jubileum 2012

 
     
Avond ATB tocht Ter Apel - 22 juni

Op vrijdagavond 22 juni heeft een groep ATB-ers meegereden in
Avond ATB tocht van  TFC De Ketting in Ter Apel.
Op deze avond werd er voor het eerst gereden in het nieuwe jubileumtenue.

     
     
     
     

Zeer geslaagde jubileumdag op 23 juni.

30 jarig bestaan en 25 jaar Verona-Nieuw Weerdinge


Zaterdag 23 juni heeft de fietstoerclub Toerlust haar 30-jarig bestaan gevierd. Op deze dag werd door de club een jubileumtocht georganiseerd van 115 kilometer voor de eigen leden. Om 9.00 uur vertrokken 18 wielrenners voor een tocht door Duitsland.  Klaas Pomp was als oud-lid de begeleidende ploegleider.

Na een "gebak"stop in Gross Hesepe was het peloton om 14.00 weer terug in Nieuw-Weerdinge.

Er werd gereden in de nieuwe jubileumshirts. Door de sponsoring van Tieks Tweewielers en Postmus Administratie en Advies had ieder lid het nieuwe geheel gratis shirt in ontvangst kunnen nemen. Ook de wielerbroeken waren nieuw en deze waren door Garage Grooten mogelijk gemaakt. Een zeer sympathiek gebaar van deze ondernemers.

Aansluitend op het wielergebeuren was er ´s avonds een warm en koud buffet in de sfeerrijk ingerichte kantine van de firma Potze. Op deze uiterst gezellige avond, waar een veertig leden en echtgenotes aanwezig waren, werden vele verhalen opgehaald. Met alle belevenissen en verhalen zou een boek gevuld kunnen worden.

Niet alleen werd stilgestaan bij het 30-jarig jubileum maar ook bij het feit dat het precies 25 jaar is geleden dat de sponsorrit Verona-Nieuw Weerdinge werd gereden. Ook een aantal van de deelnemers was aanwezig. De fotoboeken uit deze tijd gingen van hand tot hand.

De leden hadden voor het bestuur nog een prachtige verrassing in petto. Aan de club werd vanuit de leden een tweetal grote banieren (staande vlaggen) aangeboden met daarop de naam en het logo van de FTC Toerlust. 

Jan de Vries werd nog even in het zonnetje gezet omdat hij al 30 jaar secretaris is van de vereniging. Van het bestuur kreeg hij een leuke attentie aangeboden. Riekus Sok, één van de vele leden uit Emmercompascuum, overhandigde de banieren en bloemen en memoreerde dat de leden uit Emmercompascuum zich erg betrokken voelden bij de vereniging. Een mooi gebaar.

Tegen half tien 's avonds was de jubileumdag alweer teneinde en wordt er al uitgekeken naar een volgend jubileum.